OnLine Prodavnica

Došli ste u online prodavnicu notnih izdanja klasične muzike.

Glavna Strana
Lista Kompozitora
Vaša Korpa

Specijalna ponuda
Uslužno izdavaštvo

Više informacija
Polisa Privatnosti
Kontakt


Worldwide Buyer


  Polisa privatnosti

Politika privatnosti OnLine Prodavnice PianoNote

    PianoNote, kao i firme koje se reklamiraju na OnLine Prodavnici, poštuju privatnost Internet korisnika i u potpunosti su spremne i rešene da je zaštite. U daljem tekstu nalaze se informacije koje govore o našoj politici profesionalnog i odgovornog raspolaganja informacijama o korisnicima.


Informacije o korisnicima

    PianoNote ne prikuplja Vaše lične podatke, kao što su ime, adresa, broj telefona ili e-mail (osim kada Vi to naložite preko Narudžbe ili Mailing liste). PianoNote, međutim, dolazi do određenih informacija, koje nisu Vaši lični podaci, ve?se odnose na Internet provajdera koga koristite da biste se povezali na Internet, Vašu IP adresu, tip Browser-a ili operativnog sistema koji koristite (npr. Macintosh ili Windows). Ove informacije koriste se u statističke svrhe, tj. da bi naši administratori i oglašavači mogli što bolje da odrede efektivnost prezentacije. U određenim slučajevima (Narudžba ili Mailing Lista), Vi dobrovoljno dajete neke podatke o sebi. U tom slučaju, PianoNote prikuplja ove informacije za potrebe svoje prezentacije, kako bi udovoljili Vašim zahtevima i potrebama. Te informacije su visoko konfidentalne (poverljive) i ne ustupaju se ni u jednom slučaju trećem licu.


Prikupljanje podataka

    PianoNote, kao i većina sajtova na Internetu, koristi tzv. kukije, kako bi unapredila Vaše vreme provedeno na Internetu. PianoNote nikako ne može da iskoristi ove kukije da bi Vas lično identifikovali. Šta su kukiji i zašto ih koristimo? Kuki sadrži jedinstvene podatke koji Vam se dodeljuje prvi put kada posetite prezentaciju. Ovi jedinstveni podaci, koji se nalazi u kuki fajlu na Vašem kompjuteru, pomažu PianoNote da odredi šta Vas interesuju. Iako verujemo da kuki unapređuje Vaše Internet iskustvo - on nije neophodan da bi Vam PianoNote prosledio informaciju. Ukoliko ne želite da koristite prednosti kukija, postoji jednostavna procedura putem koje možete ručno izbrisati Vaše kukije. Za više informacija, konsultujte dokumentaciju Vašeg Browsera.
    Medjutim, ukoliko želite da obavite kupovinu notnih izdanja OBAVEZNO je koriršćenje kukija, kako bi zaštitili i Vas i PianoNote od greške ili zloupotrebe pri kupovini. Kukiji vezani za kupovinu su vremenski ograničeni, definišu Va?boravak (sesiju) u OnLine Prodavnici. Ni na koji način ne mogu uticati na rad i bezbednost Vašeg računara.    Poslednja promena:
    Powered by PianoNote,?2006-2019 PianoNote.net
Vaš Email:
 
I have received my Replica Watches UK, which is fine, but I need to alter the breitling replica sale of the metal strap, or it is of no use. It is much larger than you stated in my question regarding replica watches uk. You stated 20cm, but it is much larger. Can you give me rolex replica sale as to how to reduce the size, or do I need to return replica rolex ? I do hope this will not be a replica watches uk, as I like the watch, and I am really pleased with the Swiss Replica Watches I purchased from you last replica watches.