OnLine Prodavnica

Došli ste u online prodavnicu notnih izdanja klasične muzike.

Glavna Strana
Lista Kompozitora
Vaša Korpa

Specijalna ponuda
Uslužno izdavaštvo

Više informacija
Polisa Privatnosti
Kontakt


Worldwide Buyer


  Više informacija

Sadržaj notnih izdanja OnLine Prodavnice PianoNote

    PianoNote (Srbija - Serbia) se bavi izdavanjem notnih sadržaja klasične muzike, kao i notnih listova i svezaka. Naša notna izdanja su za sve solo instrumente, dua, tria, standardne i nestandardne kamerne sastave, orkestre... Specijalna ponuda. Sva notna izdanja prolaze kroz veoma rigoroznu redakciju i stručnu recenziju, tako da su u skladu sa izdanjima najvećih svetskih notnih izdavača. Notni listovi i sveske su različite namene, različite strukture, a u skladu sa potrebama edukacije ili profesionalnog nastupa... Specijalna ponuda. Takodje, izradjujemo i posebna izdanja za nastavu solfedja, teorijsku nastavu, kao i dnevnike izvodjača i to za različite stepene profesionalizma Specijalna ponuda.


Kvalitet notnih izdanja OnLine Prodavnice PianoNote

    PianoNote notna izdanja su standardnog A4 formata, na 80 gr/m² papiru, tvrdih kvalitetnih mat korica (200 gr/m²) pri čemu je naslovna strana plastificirana. Koričenje je izvedeno termo-koricama, metalnim i plastičnim spiralama, pri čemu je najveći broj izdanja koričen plastičnom spiralom, kao najlakšim načinom manipulisanja izdanjem od strane izvodjača, a i željom PianoNote da zadrži nisku cenu svojih izdanja. Ovo je u skladu sa načinom izdavanja internih izdanja najveći svetskih simfonijskih orkestara i filharmonija (Be? Berlin, Pariz, Rim, London, Moskva, Njujork, Boston, ...)


Prava PianoNote

    PianoNote ima mogućnost i pravo da promeni dizajn, grafička rešenja i boju naslovne strane bez prethodne najave, kao i sve ostale izdavačke komponente kao što su papir, boja, način povezivanja i slično. O svim promenama korisnici notnih izdanja i posetioci OnLine prodavnice će biti trenutno obavešteni.

    PianoNote zadržava pravo da odobri popust na cenu u slučaju kupovine više istih izdanja. Trenutno, popust iznosi 5% ukoliko se kupuje više od jednog primerka (pri čemu se smanjuje cena i prvog primerka), tako da naša izdanja možete koristiti, zbog veoma popularne cene, i kao radna izdanja za vežbu (primerak za vežbu, primerak za nastupe, primerak za arhivu) ili u bibliotekama muzičkih škola i akademija.

    Cene izdanja su izražene u RSD (zvanična oznaka za dinar Republike Srbije) za kupce iz Srbije, dok kupci iz ostalih zemalja plaćaju u stranoj valuti.    Poslednja promena:
    Powered by PianoNote,?2006-2019 PianoNote.net
Vaš Email:
 
I have already taken the rolex replica sale to a watch repairer and was informed it was beyond repair. I wish to return the panerai replica sale for replacement or refund. I am not interested in further purchases if you do not sort this rolex replica sale out to my complete and utter satisfaction, which currently your are not doing. I have already rejected this offer. Are you reading my replica watches sale? This totally unacceptable. What kind of rolex replica uk are you running? Are you going to sort this out in an appropriate replica rolex watches? You must either replace the Swiss Replica Watches or give me a full refund. Stop wasting my replica watches sale and sort this out like any decent business would do.